meni
Kodzic
x
KODŽIĆ

O NAMA

U ovom instant vremenu retko se sreću preduzeća sa dugom tradicijom, a još redje ostaju postojane porodične veze. Preduzeće Kodžić je izgradilo tradiciju koja vam dokazuje suprotno...

Tradicija duga 95 godina nastala je zajedničkim radom sa materijalima od najbolje kože svih nijansi i najkvalitetnijeg krzna, večitim traganjem za inovacijama i ostajanjem u toku sa aktuelnim trendovima i zahtevima kupaca. Naši koreni datiraju još od 1920. godine kada je i nastala prva zanatska radnja Kodžić. Nakon toga, osamdesetih godina nastaje privredno društvo D.O.O. Kodžić, dok devedesetih doživljava ekspanziju sa brojem zaposlenih od preko stotinu.

Veoma značajno priznanje za kvalitet i konkurentnost predstavljaju pobede na tenderima za kožne modne jakne i torbe koje raspisuju Ministarstva, Vojska, Inspekcije i druga javna preduzeća.

Vaša zadovoljna lica su ta zbog kojih se naš trud isplati i zbog toga vam nudimo slobodu da, i pored preko 100 modela u ponudi, sami osmislite jaknu kakvu želite, izaberete boju, a na nama je da je sašijemo po vašoj meri!

KODŽIĆ

ŠIVENJE PO MERI

KODŽIĆ

SPECIJALNA NARUDŽBINA

KODŽIĆ

SERVIS

KODŽIĆ

LOKACIJA