izgled
koji

Impresionira

Naši klijenti su naša snaga i pokretač i stoga nam je jako važno njihovo konstantno zadovoljstvo odabranom kožnom jaknom. Iz tog razloga, nudimo dodatne usluge kao što je održavanje, popravke, farbanje i osveženje postojeće kožne jakne. Ovu uslugu naši klijenti mogu izvšiti bilo kada od dana kupovine kožnog komada odeće.

Pored toga, volimo da se naši klijenti osećaju posebno i zato nudimo uslugu šivenja potpuno personalizovane kožne jakne. To podrazumeva odabir boje i vrste kože, kao i kroj i dimenzije kožne jakne. Šijemo po meri i ukusu svakog klijenta.

Dobro Došli

U nASU RADNJU

Tradicija duga više od  100 godina, održava naš porodični posao u samom vrhu prodaje muško ženskih kožnih jakni. Kodžić brend postoji još od 1920. godine, kada je i nastala prva zanatska radnja Kodžić
Prateći trendove i stalne pomake u svetu mode, proširujemo našu ponudu na muške i ženske kožne jakne, posebnu kolekciju za decu, torbe i aksesoare, kao i posebnu liniju pilotskih jakni na koju smo jako ponosni.
Osluškujući potrebe naših klijenata našu ponudu zaokružujemo sa dodatnim uslugama

 

kvalitet

O nama

Kvalitet je večan

Tradicija duga 100 godina nastala je zajedničkim radom sa materijalima od najbolje kože svih nijansi i najkvalitetnijeg krzna, večitim traganjem za inovacijama i ostajanjem u toku sa aktuelnim trendovima i zahtevima kupaca. Naši koreni datiraju još od 1920. godine kada je i nastala prva zanatska radnja Kodžić. Nakon toga, osamdesetih godina nastaje privredno društvo D.O.O. Kodžić, dok devedesetih doživljava ekspanziju sa brojem zaposlenih od preko stotinu. Vaša zadovoljna lica su ta zbog kojih se naš trud isplati i zbog toga vam nudimo slobodu da, i pored preko 100 modela u ponudi, sami osmislite jaknu kakvu želite, izaberete boju, a na nama je da je sašijemo po vašoj meri!

u Zelji da budemo

nezamenljivi

moramo biti

drugačiji

novo u

prodavnici

Pogledajte

Galeriju

Pogledajte naše
izlaganje jakne

0 %
Zadovoljni kupci
0 +
Prodatih jakni
0 +
Godina postojanja
0 /10
Kvalitet kože