_CMI1143

o

nama

Tradicija

duga 100 godina

Nastala je zajedničkim radom sa materijalima od najbolje kože svih nijansi i najkvalitetnijeg krzna, večitim traganjem za inovacijama i ostajanjem u toku sa aktuelnim trendovima i zahtevima kupaca. Naši koreni datiraju još od 1920. godine kada je i nastala prva zanatska radnja Kodžić. Nakon toga, osamdesetih godina nastaje privredno društvo D.O.O. Kodžić, dok devedesetih doživljava ekspanziju sa brojem zaposlenih od preko stotinu. Veoma značajno priznanje za kvalitet i konkurentnost predstavljaju pobede na tenderima za kožne modne jakne i torbe koje raspisuju Ministarstva, Vojska, Inspekcije i druga javna preduzeća. Vaša zadovoljna lica su ta zbog kojih se naš trud isplati i zbog toga vam nudimo slobodu da, i pored preko 100 modela u ponudi, sami osmislite jaknu kakvu želite, izaberete boju, a na nama je da je sašijemo po vašoj meri!

Kvalitet

& moda

Dobrodošli u svet najfinije kože i krzna. Dobrodošli u priču porodice Kodžić.
Davne 1920. nastala je prva zanatska radnja Kodžić u Beogradu. Od tada, porodični biznis se prenosi na nove generacije koje su sada zaslužne za kompaniju koja broji više od 100 zaposlenih, značajna priznanja i saradnje sa velikim imenima i institucijama.

Prateći trendove i stalne promene modne industrije, konstantno radimo na inovacijama naših kožnih jakni. U ponudi imamo muške i ženske kožne jakne, kožne jakne za decu, torbe, kajiševe i ostale modne dodatke. Ono što predstavlja zaštitni znak Kodžić kolekcije jesu pilotske kožne jakne, izrađene po najstrožim vojnim normativima, od najkvalitetnije kože.

Naši klijenti su naša snaga i pokretač i stoga nam je jako važno njihovo konstantno zadovoljstvo odabranom kožnom jaknom. Iz tog razloga, nudimo dodatne usluge kao što je održavanje, popravke, farbanje i osveženje postojeće kožne jakne. Ovu uslugu naši klijenti mogu izvšiti bilo kada od dana kupovine kožnog komada odeće.

Utisci klijenata

Kupujem kod njih jakne vec 20 godina, kvalitet je beprekoran, o tome je suvisno i pricati. Uverite se i sami, ko jjos daje garanciju preko 20 godina na jakne, togaa nema nigde.. Kao sto rekoh za svaku preporuku, moja cela porodocia pazari kod njih i rado ih preporucujemo prijateljima

Milena Peric

Kupujem kod njih jakne vec 15 godina, kvalitet je beprekoran, o tome je suvisno i pricati. Uverite se i sami, ko jjos daje garanciju preko 20 godina na jakne, togaa nema nigde.. Kao sto rekoh za svaku preporuku, moja deca kupuju kao i ja i sestra, za svaku pohvalu 

Nikolina Maric