o nama

Dobrodošli u priču porodice Kodžić

Dobrodošli u svet najfinije kože i krzna

Dobrodošli u priču porodice Kodžić

Davne 1920. nastala je prva zanatska radnja Kodžić u Beogradu. Od tada, porodični biznis se prenosi na nove generacije koje su sada zaslužne za kompaniju koja broji više od 100 zaposlenih, sa značajnim priznanjima za saradnju sa velikim imenima i institucijama.

DOMAĆA PROIZVODNJA

Prateći trendove i stalne promene modne industrije, konstantno radimo na inovacijama naših kožnih jakni i ostalih proizvoda od kože. U ponudi imamo muške i ženske kožne jakne, kožne jakne za decu, kožne pantalone, kožne suknje, kožne haljine, i ostale modne dodatke. Ono što predstavlja zaštitni znak Kodžić kolekcije jesu pilotske kožne jakne, izrađene po najstrožim vojnim normativima, od najkvalitetnije kože.

PO ŽELJI, PO MERI

Volimo da se naši klijenti osećaju posebno i zato nudimo uslugu šivenja potpuno personalizovane kožne jakne. To podrazumeva odabir modela uz mogućnost izmena detalja, odabir boje i vrste kože, a na nama je da je sašijemo po Vašoj meri.

UVEK ZADOVOLJNI UZ NAS

Naši klijenti su naša snaga i pokretač stoga smo veoma ponosni na armiju naših zadovoljnih kupaca koji nose naše jakne više od 20, 30 godina, zato smo i u obavezi da radimo kožne jakne u kojima se najbolje osećate, i kada ih obučete, da u Vama bude emocije. Ukoliko i ne znate koji biste model tačno hteli, naše ljubazno osoblje je uvek tu da vam preporuči ono najbolje za Vas.