Naše usluge

dobrodošli u svet
najfinije kože i krzna

SPECIJALNA NARUDŽBINA (PERSONALIZACIJA)

Želite unikatnu jaknu? Kreirajte i osmislite sopstveni model ili postojeći ulepšajte izmenom ili dodavanjem detalja, amblema, ukrasnim štepovima, krznom, ezom, nitnama ili kopčama.

VRHUNSKI KVALITET

Kožu nabavljamo od najboljih proizvođača iz italije. Raspolažemo sa više vrsta koža koje se razlikuju u mekoći i izdržljivosti. (ovčija, juneća, teleća, kozja). Koža može biti glatka (napa), prevrnuta(velur), brušena (nubuk) u očaravajućem koloritu po želji. Posebna pažnja poklanja se istančanoj i prefinjenoj izradi naših kožnih jakni. Dobrom kvalitetu doprinose i pomoćni materijali prve klase: viskozna postava, poseban konac, rajsfešlusi i ostala pozamanterija. Koristimo programe praćenja kako bismo mogli da garantujemo usklađenost sa standardima bezbednosti, zdravlja i kvaliteta naših proizvoda.

ŠIVENJE PO MERI

Reč je o izradi jakne po Vašim merama, prilagođenoj Vašoj građi i konstituciji. O izradi kožne jakne brine pre svega vlasnik Jezdimir Kodžić uz izvanredno poznavanje i iskustvo u modeliranju.

KONSTRUKCIJA I DIZAJN

Naš tim dizajnera sa iskustvom čini da se naši kupci u KODŽIĆ jakni osećaju kao u vlastitoj koži, kao da jakna ima dušu, i postaje ne odeća, već neizostavni deo u svakodnevnici. Konstrukciju i dizajn neprekidno usavršavamo prateći savremene trendove u industriji i izradi predmeta od kože..

DOŽIVOTNA GARANCIJA

Za naše proizvode. Reklamacija gotovo i nema, ali ukoliko se desi, ne brinite, kao proizvodnja, tu smo za Vas da u najkraćem roku učinimo da Vaš komad odeće bude kao nov. Ako naručeni artikli ne odgovaraju, možete ih zameniti u radnjama Kodžić.

SERVIS KOŽNE GARDEROBE- POPRAVKE I PREPRAVKE

Nas radni tim sa velikim iskustvom vrši popravku i prepravku na vašoj jakni. Menjamo postavu i rendere, vršimo skraćivanje, sužavanje. Takođe ukoliko slučajno pocepate Vašu jaknu, oštećeno parče ćemo u potpunosti izmeniti.

BRZA IZRADA I ISPORUKA

Proces izrade kožne jakne, traje od 1-15 dana. Ukoliko niste u mogućnosti da preuzmete jaknu na našim adresama, jaknu možemo dostaviti na Vašu željenu adresu širom sveta.