Usluge

DODATNE

& USLUGE

Veoma značajno priznanje za kvalitet i konkurentnost predstavljaju pobede na tenderima za kožne modne jakne i torbe koje raspisuju Ministarstva, Vojska, Inspekcije i druga javna preduzeća.Kodžić kožne jakne inovativnog dizajna, modernog kroja i pristupačne cene čine da KODžIĆ Fashion bude pravi izbor za Vas.

Veoma značajno priznanje za kvalitet i konkurentnost predstavljaju pobede na tenderima za kožne modne jakne i torbe koje raspisuju Ministarstva, Vojska, Inspekcije i druga javna preduzeća.Kodžić kožne jakne inovativnog dizajna, modernog kroja i pristupačne cene čine da KODžIĆ Fashion bude pravi izbor za Vas.

Specijalna

Narudžbina

želite unikatnu jaknu po Vašoj meri? Kreirajte i osmislite svoj sopstveni model ili postojeći ulepšajte dodavanjem krzna ili modernim detaljem, poput eza, nitni ili kopči. želite unikatnu jaknu po Vašoj meri? Kreirajte i osmislite svoj sopstveni model ili postojeći ulepšajte dodavanjem krzna ili modernim detaljem, poput eza, nitni ili kopčiželite unikatnu jaknu po Vašoj meri? Kreirajte i osmislite svoj sopstveni model ili postojeći ulepšajte dodavanjem krzna ili modernim detaljem, poput eza, nitni ili kopčiželite unikatnu jaknu po Vašoj meri? Kreirajte i osmislite svoj sopstveni model ili postojeći ulepšajte dodavanjem krzna ili modernim detaljem, poput eza, nitni ili kopči

kozna jakna
jakne

ŠIVENJE PO MERI

reč je o izradi jakne po Vašim merama, prilagođena Vašoj građi i konstitucijireč je o izradi jakne po Vašim merama, prilagođena Vašoj građi i konstitucijireč je o izradi jakne po Vašim merama, prilagođena Vašoj građi i konstitucijireč je o izradi jakne po Vašim merama, prilagođena Vašoj građi i konstitucijireč je o izradi jakne po Vašim merama, prilagođena Vašoj građi i konstitucijireč je o izradi jakne po Vašim merama, prilagođena Vašoj građi i konstitucijireč je o izradi jakne po Vašim merama, prilagođena Vašoj građi i konstitucijireč je o izradi jakne po Vašim merama, prilagođena Vašoj građi i konstitucijireč je o izradi jakne po Vašim merama, prilagođena Vašoj građi i konstitucijireč je o izradi jakne po Vašim merama, prilagođena Vašoj građi i konstitucijireč je o izradi jakne po Vašim merama, prilagođena Vašoj građi i konstitucijireč je o izradi jakne po Vašim merama, prilagođena Vašoj građi i konstitucijireč je o izradi jakne po Vašim merama, prilagođena Vašoj građi i konstituciji

SERVIS KOŽNE GARDEROBE

 POPRAVKE i PREPRAVKE / FARBANJE i OSVEŽAVANJE – naš radni tim sa velikim iskustvom vrši popravku i prepravku na Vašoj jakni, menjamo postavu i rendere, vršimo skraćivanje, sužavanje – gde za kratko vreme preuzimamo primat na polju kožne galanterije kako u Beogradu tako i u celom regionu gde postajemo lideri u ovoj modnoj industriji. POPRAVKE i PREPRAVKE / FARBANJE i OSVEŽAVANJE – naš radni tim sa velikim iskustvom vrši popravku i prepravku na Vašoj jakni, menjamo postavu i rendere, vršimo skraćivanje, sužavanje – gde za kratko vreme preuzimamo primat na polju kožne galanterije kako u Beogradu tako i u celom regionu gde postajemo lideri u ovoj modnoj industriji. POPRAVKE i PREPRAVKE / FARBANJE i OSVEŽAVANJE – naš radni tim sa velikim iskustvom vrši popravku i prepravku na Vašoj jakni, menjamo postavu i rendere, vršimo skraćivanje, sužavanje – gde za kratko vreme preuzimamo primat na polju kožne galanterije kako u Beogradu tako i u celom regionu gde postajemo lideri u ovoj modnoj industriji.

jakne

za svakoga...

rateći trendove i stalne promene modne industrije, konstantno radimo na inovacijama naših kožnih jakni. U ponudi imamo muške i ženske kožne jakne, kožne jakne za decu, torbe, kajiševe i ostale modne dodatke. Ono što predstavlja zaštitni znak Kodžić kolekcije jesu pilotske kožne jakne, izrađene po najstrožim vojnim normativima, od najkvalitetnije kože. Volimo da se naši klijenti osećaju posebno i zato nudimo uslugu šivenja potpuno personalizovane kožne jakne. To podrazumeva odabir boje i vrste kože, kao i kroj i dimenzije kožne jakne. Šijemo po meri i ukusu svakog klijenta.

novo

u našoj

prodavnici